Янчов Билд - строж на къщи, и жилищни сгради

Ние ще постоим къщата на мечтите Ви

Разработваме инвестиционни проекти, предпроектни проучвания и архитектурни консултации за всички области на архитектурата и строителството. Всяка задача се изпълнява от нашия екип с професионализъм и отговорност. Ако имате нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас. Изберете качеството, за да спестите време и пари!

Строежът на къща може да бъде дълъг и сложен процес

Трудно е да се разбере откъде да се започне, колко стаи са ви необходими или какъв е най-добрият дизайн за вашите нужди.

Ние ще ви помогнем на всяка стъпка

От проектирането на перфектната ви къща, през намирането на подходящите материали, до това да се уверите, че тя е построена по възможно най-ефективния и екологичен начин.

Изграждането на къща при нас е просто и лесно

Ние предлагаме безплатна консултация и можем да ви помогнем да намерите подходящия изпълнител за вашия проект.

Янчов Инженеринг

Строителство на къщи, жилищни комплекси и търговски сгради

Ако имате въпроси, свързани със строителството, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви отговорим във възможно най-кратък срок. Янчов Инженеринг, е инженерингова и строителна компания с пълен набор от услуги от нестандартни къщи и крайбрежни имоти до селскостопански и търговски сгради.

Ако сте готови да започнете изграждането на нов дом, ние искаме да бъдем ваш партньор в строителството. Независимо дали става въпрос за еднофамилна къща или за многофамилен жилищен комплекс, ние ще ви помогнем през целия процес. За да започнете, просто се свържете с нас, и ние ще ви предоставим безплатна, необвързваща оценка за вашия проект.

white couch beside brown wooden table

Преди началото на строителството проектирането на идеалната къща е от решаващо значение, тъй като строителите и майсторите се нуждаят от точна схема на вашите мисли. Например нашите специалисти вземат предвид не само бюджетните ви ограничения, но и:

  • Начина Ви на живот;
  • Квадратурата;
  • Колко време прекарвате в отделните зони на Вашия дом;
  • Какви са Вашите хобита и др.

Вертикалното планиране на къщата е основата за успешен и стабилен живот в една къща. Преди да го направите, е важно да имате задълбочени познания за съответните процеси. Защо не уговорите среща с някой от нашите професионални консултанти, които ще дойдат и ще обсъдят с вас плана на къщата ви? След това те ще изготвят проект за вашия дом въз основа на предоставената от вас информация за проекта. Този вертикален план ще гарантира, че къщата ви е равна, защитена от наводнения и изключително издръжлива.

Изкопните работи са много важна част от цялостното строителство на къщата, тъй като често това е първият контакт със земята и почвата. Работата с лопата и ръчното повдигане на почвата за дълго време не е лесна за никого. Ето защо ви препоръчваме да изберете професионални багери за вашия проект. С професионалните машини и квалифицираните оператори ще спестите енергията и времето си.

Фундаментът на всяка сграда е от решаващо значение за нейната конструктивна цялост и трябва да бъде изграден според указанията на строителен инженер. Реално, фундаментът няма никакви естетически свойства и не влияе на целия вид на вашия бъдещ дом, но за сметка на това всичко от създаването н фундамент, през кофражните дейности, армировъчни и бетонови работи имат огромно значение за стабилността на вашата къща.

Наред с другото, предлагаме и зидарски строителни услуги. За да извършвате тази услуга добре, е необходимо да разполагате с подходящите инструменти и оборудване. Например, нашата фирма за зидария предлага специализирани триони с широки остриета и изключително дълги дръжки, както и шлайфмашини и шлайфове за фина настройка на стените. При нас можете да наемете и кранове и друго необходимо оборудване. Важно е да познавате основите на зидарското строителство. Стената може да бъде изградена от няколко различни вида материали.

В зависимост от конкретното приложение стените могат да бъдат изградени от тухли и бетон. Ако трябва да изградите стена, която е структурно стабилна и устойчива на вятър, земетресение и други природни опасности, можете да изберете тухли.

В зависимост от вида на приложението и степента на трудност може да се наложи да наемете архитект или инженер, който да ви помогне да проектирате зидана стена, която да отговаря на специфичните ви нужди.

Водопроводните услуги са един от основните завършващи елементи на всеки дом, независимо дали става дума за къща, апартамент, сграда или вила. Без значение къде живеете, строителят трябва да се е погрижил за общото водоснабдяване и канализация на цялата сграда/кондоминиум. Водопроводните услуги по своята същност са тясно специализирани, в Янчов Инженеринг работят хора, които са квалифицирани, опитни и знаещи в конкретната област и са истински професионалисти. Направете запитване сега и нашият екип ще ви консултира на високо ниво!

Ако се нуждаете от изпълнител на електроинсталации за вашия дом или търговска сграда, можете да се обърнете за помощ към Янчов Инженеринг. Ние сме се посветили на това да ви предоставим висококачествени електротехнически услуги на достъпна цена. Нашият екип от експерти е напълно квалифициран, опитен и учтив и ще гарантира, че вашата електроинсталация ще бъде завършена успешно и в срок. С нашите електротехнически услуги можете да сте спокойни, знаейки, че сте в добри ръце. Като водещ електротехнически изпълнител, който е специализиран в жилищни и търговски електроинсталации, ние разполагаме с опита, знанията и оборудването, за да завършим всяка ваша електроинсталация. Нашата цел е да ви предоставим висококачествени електротехнически услуги на достъпна цена.

За да се извлече пълна полза от инсталацията за ОВиК, е важно да се извършват периодични проверки на системата за поддръжка. Човек ще се натъкне на редица дефекти и ще се справи с проблеми, които могат да възникнат при функционирането на устройството, което ще попречи на пълното използване на ползите, свързани с него. С познаването на ОВиК системите можете да се възползвате от техните предимства, които включват подобрено качество на въздуха, по-малка вероятност от здравословни проблеми, повишена производителност и др.

Ако искате да увеличите ефективността на вашата система и да избегнете евентуални проблеми в бъдеще, трябва да наемете квалифициран специалист по ОВК. Тези специалисти знаят точно как да инсталират и поддържат този тип системи и къде може да сгрешите. А когато възникнат проблеми, те са в състояние да ви осигурят навременна и експертна помощ.

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

Партньори

logo baumit
logo holcim brand cement
logo knauf gips
logo knauf
logo kommerling
logo rehau
Янчов Блог

Блог за строителство на къщи