Интериорни и входни врати в Стара Загора

Врати АБЦ Стара Загора предлага алуминиеви, входни, интериорни и стъклени. Разполагаме с разнообразие от модели и богата палитра от цветове. Винаги поддържаме наличности на склад и сме готови да осигурим бърза доставка и качествен монтаж. Всички продукти са с европейско качество и отлични цени. Очакваме Ви в нашият магазин, където ще получите консултация, качествено и любезно обслужване от нашите продавач-консултанти!

Интериорни врати на ниски цени

При нас ще откриете разнообразие от интериорни врати. Ценим високо всеки наш клиент и се стремим да отговаряме на критериите му, поради което предлагаме различни цветове за всеки модел интериорни врати. Вратите, които предлагаме са от серията Граде и чешката серия Гама, като това са едни от най-добрите производители на интериорни врати в Европа. Тези от серия Гама могат да бъдат с фрезовка по Ваш избор или със подсилено стъкло, а изработката на Граде е по специална иновативна технология, което прави и двете серии здрави и износоустойчиви. Изберете Врати АБЦ Стара Загора, заложете на качеството!

Блиндирани и метални входни врати

Врати АБЦ Стара Загора предлага на Вашето внимание износоустойчиви входни врати, които са специално проектирани за Вашите сигурност и спокойствие. Всички входни врати са с изпитани здравина, качество и конструкция.
Дългата практика, която имаме в продажбата на врати показва, че най-добрият избор на входна врата, съчетава в себе си сигурност, устойчивост и елегантност. В този смисъл ние предлагаме два вида входни врати - метални и блиндирани. Металните могат да бъдат с различно покритие и различни аксесоари в зависимост от това, какво желае клиента. Блиндираните врати от своя страна са с МДФ панели и към тях могат да бъдат добавени различни аксесоари, а за по-добра сигурност разполагаме и с модели с алармена система.
Доверете се на дългогодишния опит и заповядайте при нас!

Алуминиеви врати

Алуминия е здрав метал, лек, лесен за поддръжка и устойчив на корозия. Характеризира се с перфектна топлоизолация, стабилност и не на последно място устойчив на деформация. Звуко и топлоизолацията на алуминиевите врати, които предлагаме, отговарят на всички действащи строителни разпоредби. Ефективността на топлинната изолация при алуминия е доста по-висока от тази на дървесината и PVC.
Покритията могат да бъдат:
Прахово боядисани в избран от Вас цвят, като дори след години на употреба, вратите изглеждат като нови и не изискват пребоядисване. Можете да изберете и вариант, при който вратите да бъдат облечени с фолио, чийто цвят можете да изберете сами.
Алуминиевите врати са подходящи за баня и мокри помещения, тъй като са и водоустойчиви. Изберете Вашият модел и цвят от нашият каталог. Ще Ви предложим ниски цени, с бърз и качествен монтаж! Очакваме Ви!

Стъклени врати

Стъклените врати са иновативно и интересно решение за Вашия интериор. Врати АБЦ Стара Загора предлага няколко серии стъклени врати Print, Sand и Gravur, като можем да Ви предложим разнообразни принтове, които могат да се използват за стъклените врати. За да съчетаете перфектно вратата с интериора на Вашият дом или офис, можем да Ви предложим каси в различни цветове. Изберете Врати АБЦ, заложете на качеството и ниските цени!