за нас

The Point Stone

The Point Stone – започнахме своята дейност още през 2003 г., като имахме възможността да подпомагаме развитието и на други фирми в отрасъла на каменоделството и най-важното – да се учим и творим с утвърдени на пазара италиански фирми, обучаващи ни от самото начало на дейността.

От 2008 г. компанията е вече с познатия бранд в Европа – The Point Stone.

Основната дейност на фирмата е добив и производство на естествени камъни, като The Point Stone е единственият официален представител /подизпълнител/ на кариерата, от която се добива черен гнайс (амфиболит).

На територията на България може да бъде намерен само и единствено в нашата продуктова гама. Експертите в The Point Stone са с над 20 годишен опит, като са специализирани в добива, именно на черното бижу – черен гнайс. 

Фирмата разполага и със собствена производствена база, където цикъла от добив, производство и доставка до клиента е напълно затворен процес.

Познати в България и Европа екипът ни работи успешно, както с едни от най – нашумелите проектантски къщи и мащабни строителни фирми, обществени поръчки, луксозни SPA центрове в Италия, а именно Riparbella, Pisa, архитектурни центрове в Ancona, реставрации в Genova, общински крайпътни участъци, частни луксозни имоти и уникални проектантски комплекси изцяло от камък в Холандия, и множество частни обекти, както и  хотелски комплекси в гр. Созопол, площади и културни центрове в  гр. Перник (с „Галчев Инженеринг“ ООД)  и гр. Панагюрище, летище Варна-нов терминал (съвместно с „Ескана“ АД), СПА центровете на Гранд Хотел Банско и „Терме“ в комплекс Баня – техните сауни и „Фитнес Пулс“, както и общински проект на фасада със стъпала на банка „Уникредит“ АД в гр. В.Търново.

Също и частни дизайнерски облицовки на спални с уникални изделия в комплекс Бояна, стъпала по размер на имоти в Панчарево и стъпала по разновидни размери в СПА комплекс в гр.Оряхово, до малки частни имоти които търсят възможно най -доброто качество, коректност, цена и уникалност на продуктите ни.

Наред с производството, фирмата ни е сертифициран член на Строителната Камара на строителите в България, което смело я нарежда до останалите гиганти в строителния и производствен бранш на сектора „Добив, обработка и производство на скални материали“.

Разрастването ни скоро ще бъде факт, с разкриване на нова кариера на всепризнат, сертифициран камък и подписани договори с представители в Италия и други Европейски държави.

НАШИТЕ реализирани
проекти

Видео

Този  сайт е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз – NextGenerationEU. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от фирма „ДЪ ПОЙНТ СТОНЕ“ ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и Министерство на иновациите и растежа.